A A A K K K
людям із порушенням зору
Громадська організація
"Орфанні-НПС"

Новини

Міжнародного дня рідкісних захворювань.

Міжнародний день рідкісних захворювань За ініціативи європейської організації з вивчення рідкісних хвороб EURORDIS найрідкісніший день року — 29 лютого — офіційно отримав статус Міжнародного дня рідкісних захворювань. У невисокосні роки свято відзначається 28 лютого.

11:27 28.02.2023

19 жовтня - Міжнародний день боротьби з орфанним захворюванням Німана-Піка

Кожна родина, яка стикається з хворобою Німана-Піка, будь якого типу, стикається з безліччю проблем на шляху боротьби з недугою. Але найстрашніше те, що ми опиняємося поза межами суспільного сприйняття. Наші пости не завжди несуть добру звістку в люди, частіше, це призив про допомогу, призив бути почутими, а це відштовхує. І з часом залишаються поруч тільки близькі люди, ті що розуміють і сприймають нас такими як ми є.

17:28 19.10.2021

Вітаємо з Міжнародним днем лікаря!

З Днем лікаря! Ваша професія, без сумніву, одна з найважливіших, необхідних і благородних на світі. Ви даруєте людям гарне самопочуття, здоров'я, а часто і саме життя. Безліч людей вдячні вам за вашу нелегку працю. Бажаю вам сонця, світла, здоров'я та великого людського щастя! Щиро дякуємо Вам, за допомогу! 

11:15 04.10.2021

Пародонтальні прояви, що супроводжують порушення обміну речовин

Хвороба Німанна-Піка впливає на всі аспекти здоров'я людини. Однією з причин пізньої діагностики захворювання є порушення роботи різних функціональних систем. З одного боку страждає нервова система, з іншого потерпають від захворювання внутрішні органи - печінка, селезінка тощо.

09:03 07.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора